Menu
over-gzg
 

Over GZG

Groéselt Zoonder Grens is een samenwerking tussen SCG en Stichting Verenigingsondersteuning Zonder Grens. De twee partijen hebben de handen ineengeslagen om Gronsveld en omgeving te voorzien van een nieuw bovenlokaal evenement.

Maar het zou niet zomaar weer een feest worden. Groéselt Zoonder Grens is de eerste 2 edities een 2-daags evenement geworden waar bewegen en plezier centraal staan. Een competitieve dag, gevolgd door een muzikale avond voor alle leeftijden.

Helaas bleek deze vliegenede start ook weer een snelle daling. Vanwege tegenvallende bezoekersaantallen op de feestavonden is er in 2024 besloten om de derde editie opnieuw te starten bij de basis: Het Spel Zonder Grenzen.

De competitieve dag voor alle leeftijden wordt voortgezet gevolgd door een BBQ en een gezellige avond bij SCG.

Door verenigingen, voor verenigingen. Dat is het motto wat nog altijd gehanteerd wordt bij de uitvoering van dit evenement. Tijdens het spel zonder grenzen zijn er (geld)prijzen te winnen voor de clubkas. Zit je niet bij een vereniging, maar wil jij je wel inzetten voor een goede doel? Dan kan dit natuurlijk ook. Schrijf je in met vrienden en/of familieleden en probeer zo geld bij elkaar te krijgen voor het door jou gekozen goede doel.

 

Logo Sportclub Gronsveld 

Logo Stichting Verenigingsondersteuning Zonder Grens

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy statement pagina. OK