Menu
nieuws

Early Bird Tickets

๐Ÿ 3...2...1... we gaan van start !!! ๐Ÿ

- de dag dat Max Verstappen zijn 15e overwinning van het seizoen heeft binnen gehengeld...
- de start van het WK voetbal 2022 โšฝ๏ธ๐Ÿ† in Qatar...

EN het is het moment dat jij vliegensvlug jouw Early Bird ๐Ÿฆ tickets kan scoren voor ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—น๐˜ ๐—ญ๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—š๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ...

Scoor tickets

๐—ฉ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ - ๐—™๐—ข๐—จ๐—— !
Het meest foute feest van het Zuiden met ๐—ค-๐—บ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฐ ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜† (4 uur lang fout) en daarnaast zullen ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฒ ๐—–๐—ต๐—ฒ๐—ณ samen met ๐— ๐—– ๐—ฉ๐—ฎ๐—น๐˜€ en ๐—๐—ผ๐—ต๐—ป ๐—ง๐—ฎ๐—ป๐—ฎ zorgen voor een onvergetelijke avond !!!

๐—ญ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿณ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ - ๐—ฆ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐˜† ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜ ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ !
Dit jaar zullen maar liefst โš  2 โš  coverbands zorgen voor een spetterende zaterdag avond...๐—ก๐—ข๐—”๐—› gaat voor een knallende start met meer dan 150 van de allergrootste hits. Een act met voor ieder wat wils.

De tweede band die acte de presence zal geven is ๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ. Jong! Urban! Energiek! Een gevaarlijk geheel! Een nieuwe, verfrissende partysensatie met 6 meedogenloze podiumbeesten die de tent komen afbreken !!! ๐Ÿ˜Ž

Zorg dat jij erbij bent, er zijn maar een beperkt aantal Early Bird tickets te verkrijgen...

Early Bird Tickets

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy statement pagina. OK